| VALENTÝNSKÉ MENU |

50g Paté z husích jater foie gras, cibulová marmeláda,

rozpečený domácí cibulový chléb      A|1|7|9|     139 Kč

80g Zauzená kachní prsa na rukolovém salátku s cherry rajčátky

a dipem z hrubozrnné hořčice        A|10|          99 Kč

80g Sušená vepřová kotleta na salátu z naklíčené čočky Beluga,                opečený toast a majonéza          A1|3 |7| 9|      99Kč

*

0,25l Dýňové Cappuccino s kokosovým mlékem a chilli  A1 |3 |7| 9|   79 Kč

*

Meruňkový sorbet, prosecco 110 Kč

*

200g  Steak z hovězího ořechu „AUS“, fazolové lusky se slaninou a česnekem  A|7|      319 Kč

150 g Medailonky z klokaní svíčkové na šípkové omáčce se zeleným pepřem a nočkem zakysané smetany, bramborový gratin s parmezánem

A1|3|7|9|      349 Kč

150 g Filet z mladého candáta s batátovým pyré, konfitovanými Violet bramborami a ředkvičkou      A|4|7|        239 Kč

*

Čokoládové suflé, sorbet z černého rybízu

A|1|3|7|      99  Kč

About Petr Toman

Komentáře nejsou povoleny.