Byt na prodej Janské lázně byt 2 + KK

http://www.bbtreality.cz/nabidka/byty/janske-lazne-krkonosska

http://www.bbtreality.cz/nabidka/byty/janske-lazne-krkonosska-.html

Degustace výběrových francouzských koňaků – připravujeme

Na přelomu ledna/února pro vás připravujeme degustaci výběrových francouzských koňaků pod vedením Terezy Franc – sommelier / cognac specialist.

Více podrobností již brzy…

8.12.2017 Degustace rumů

Připravili jsme pro vás degustaci vybraných rumů s odborným výkladem 8.12.2017

Degustovat budeme:

1.hispanico-elixir-px-flavored-caribbean-rum-liqueur-34-vol-0-70l-
2.mauritius-club-spiced-sherry-aged-rum-of-mauritius-40-vol-0-70-l-
3deadhead-aged-6-years-mexican-rum-40-vol-0-70-l-
4contessa-aged-12-years-indian-rum-40-vol-0-70-l
5 xm-supreme-aged-15-years-rum-of-guyana-by-demerara-40-vol-0-70-l
6 nine-leaves-almost-spring-ex-cs-cask-unique-japanese-rum-48-vol-0-70-l-

Začátek v 18.00 hod

Vstupné 499 Kč

30.11.2017 Sushi party

Taverna sushi party

Dne 30.11. 2017 v 17:00 pro 20 osob

Sushi večerem vás bude provázet sushi master Jaroslav Karásek

S 18-letou praxi v japonsko/korejské kuchyni (Praha, London, Brighton, Brno)

– Filetování celého lososa

– Názorná ukázka přípravy sushi

(maki sushi, nigiri sushi a sashimi)

MENU

Předkrm

 

Chirashi sushi

(variace mořských ryb, kaviáru, rýže a zeleniny)

Japonské švestkové víno UMESHU

Polévka

 

Miso polévka s tofu, wakame a jarní cibulkou

(polévka ze sojových bobů s tofu, mořskou řasou wakame a jarní cibulkou)

Hlavní chod

 

Sushi set mix

4ks nigiri sushi (losos, tuňák, kreveta, máslová ryba)

3ks sake sashimi (losos)

4ks sake(losos)/avocado uramaki s tobiko kaviarem

6ks hosomaki sake/kappa (losos/okurek)

Japonské pivo ASAHI

Dezert

 

Green tea brulee

(brulee ze zeleného čaje matcha)

Rýžové víno SAKE

Vstupné 990 Kč

24.11.2017 Víno Pisoni Trentino Italy degustace

Jedinečná ochutnávka vín Italského vinařství Azienda Agricola Pisoni

Máte rádi Italská vína?

Pak je tu příležitost seznámit se s vinařstvím Azienda Agricola Pisoni, z italské oblasti Trentino, které nám přijede formou řízené degustace osobně představit jeden z majitelů vinařství, pan Pisoni.

Seznámí nás s historií vinařství a lokálními odrůdami vín, objasní nám filosofii vinařství zaměřenou na Bio dynamickou produkci vín a společně ochutnáme ta nejlepší vína vinařství Pisoni s výkladem toho nejpovolanějšího. Akce je plánovaná na 24.11.2017 a počet míst je omezen. Rezervaci je nutné zajistit předem.

Akce začíná v 18.00 hod – cena  399 Kč zahrnuje 10 vzorků vín, uzeniny, sýry, pečivo

Svatomartinský třísladový speciál

Ochutnejte s námi na svátek Martina  speciální pivo Svatomartinský třísladový speciál z pivovaru Chotěboř. Těšíme se na Vás

Svatomartinská husa snoubená s vínem 10. – 12.11.2017

Svatomartinská husa snoubená s vínem

Svatomartinské menu od 10.11.2017

*

Husí paté v pečeném jablku

 s husím škvarkem 115 Kč

*

Bohatý husí kaldoun se zeleninou a nudlemi

zdobený bramborovou slámou a pažitkou 79 Kč

**

Přes noc pečené husí stehno,

bramborové lokše plněné červeným a dýňovým zelím, křupavá cibulka  265 Kč

***

Grilované husí prso s fíkovou marmeládou,

opečené dýňové noky se slaninou a cibulkou    265 Kč

***

Celá pečená husa

s variací zelí a knedlíků a jablečnou omáčkou 1599  Kč

(ca 4 kg pro 4 – 6 osob)

***

Bramborové lokše plněné povidy,

sypané mákem a cukrem 89 Kč

 

21.- 22.10. Pivní hody a ochutnávka vepře

Pivní hody a ochutnávka vepře

připravujeme

Jehně a kůzle – Víkendová nabídka

Studené Předkrmy

100g
Kůzlečí paštika balená ve slanině Pancetta. Podáváme s brusinkami a s kousky bílého pečiva.
A1,3,7

100g
Jehněčí a kůzlečí bok na kosti s Dijon omáčkou a plátky křupavého pečiva.
A1,3,7,10

Polévka

0,25l
Pikantní polévka z kůzlečího kořínku se zeleninou.
A9

Hlavní chod

300g
Jehněčí kolínko s bramborovým pyré, mladým špenátem a rozmarýnovým jus.
A7,9,10,12

150g
Jehněčí kotletky s hráškovým pyré a gratinovaným rajčetem plněným parmskou šunkou a italským sýrem.
A7,9,12

250g
Krkovička na kosti z kůzlete s mačkaným bramborem a otýpkou zelených fazolek s paprikovým glazé.
A7,9,12

200g
Rolovaný pupek mladého beránka na zelenině s polštářkem z bramborové kaše a s krupkami. A1,7,9,10,12

150g
Jemné skopové ragú na smetaně s karotkou a zeleným hráškem, pečený máslový brambor. A7,9,12

Nový jídelní lístek

Připravili jsme nový jídelní lístek.

Přijďte si nás vychutnat 🙂

Stránky:«12345»